Ground of Expedience of Forming of Socio-Economic Mechanism of Management Labour Potential of Enterprises of Food Industry
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автор: | I. M. Dashko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000321861 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Adaptive management for potential of sustainable development enterprises of food industry
за авторством: V. A. Samofatova
Опубліковано: (2016) -
Quality management of labour at industrial enterprise
за авторством: V. L. Svitlychna
Опубліковано: (2015) -
Socio-psychological mechanisms of adaptation experts in the food industry
за авторством: G. V. Angєlov, та інші
Опубліковано: (2016) -
Socio-economic mechanism of interaction between labour and education markets
за авторством: L. M. Ilich
Опубліковано: (2017) -
Creation of Mechanism for Management of the Economic Potential of Enterprise
за авторством: I. P. Otenko
Опубліковано: (2015)