Information Provision of Creation and Development of Cluster Unions of Food Industry Companies
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автор: | T. V. Pulina |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000322641 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Influence of Indicators of Stability and Growth of the Indicator of Effectiveness of Company Activity upon the Process of Creation of a Cluster Union
за авторством: T. V. Pulina
Опубліковано: (2013) -
Features of Establishing Clusters of the Food Industry Enterprises
за авторством: T. V. Pulina
Опубліковано: (2015) -
Building a Positive Image for Clustered Enterprises of Food Industry
за авторством: T. V. Pulina
Опубліковано: (2015) -
Priorities innovation clusters development in food industry of Ukraine
за авторством: M. I. Melnyk
Опубліковано: (2016) -
Cluster analysis of companies of the hotel industry of Ukraine
за авторством: K. S. Havrysh
Опубліковано: (2013)