Manufacturing characteristics of probiotic esherichia coli strain M-17 after immobilization in gel carriers and storage at various low temperatures
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | I. V. Petrov, I. P. Vysekantsev, Ya. O. Cherkashyna, O. H. Peretiatko, Yu. A. Yahniuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001304093 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Viability of Cryopreserved Probiotic Strains of Microorganisms Immobilized in Alginate Gel Supplemented with Disaccharides
за авторством: I. V. Petrov, та інші
Опубліковано: (2019) -
Therapeutic efficiency of immobilized preparation of antibiotic and probiotic after low temperature storage
за авторством: O. M. Babinets, та інші
Опубліковано: (2015) -
Therapeutic Efficiency of Immobilized Preparation of Antibiotic and Probiotic After Low Temperature Storage
за авторством: Babinets, Olga M., та інші
Опубліковано: (2015) -
Survival of Immobilized Probiotics After Freeze-Thawing in Modified Gels of Sodium Alginate
за авторством: I. A. Burjak, та інші
Опубліковано: (2017) -
Effect of Structural Components of Modified Gel Carrier on Enzymatic Properties of Immobilized Industrial Strain of Lactococcus lactis after Low-Temperature Storage
за авторством: I. V. Petrov, та інші
Опубліковано: (2018)