Concept of Assessment of Demand on the Products of the Catering Industry Companies
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автори: | M. V. Chorna, Ye. Chatchenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000323446 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Methodical Approach to Assessment of the Structure of Demand on the Products of the Restaurant Industry Enterprises
за авторством: M. V. Chorna, та інші
Опубліковано: (2013) -
Assessment And Forecasting of Demand For the Products of Fat-and-Oil Industry In Ukraine
за авторством: T. A. Zhadan
Опубліковано: (2014) -
Instruments of increase of demand on products of agricultural companies in the local market
за авторством: Yu. Kovalenko
Опубліковано: (2013) -
Modeling of Supply and Demand for the Production of Baking Industry of Ukraine
за авторством: N. B. Andreishyna
Опубліковано: (2015) -
Accounting and Cost Analysis in the Product Management System for Catering Enterprises
за авторством: L. V. Semeniuk
Опубліковано: (2015)