Improvement of the Marketing Complex of Restaurants With Consideration of Specific Features of Restaurant Services
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автор: | M. V. Mykhailova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000323450 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Segmentation of the Market of Services of Restaurant Industry of Kharkiv and Kharkiv Region
за авторством: M. V. Mykhailova
Опубліковано: (2016) -
Evaluating the Marketing Activities of the Restaurant Business Enterprises
за авторством: O. V. Zhehus, та інші
Опубліковано: (2016) -
The Modern Methods of Promoting Restaurant Services
за авторством: O. I. Reshetniak, та інші
Опубліковано: (2022) -
Technological innovations in the restaurant business for provision the competitiveness of restaurants
за авторством: H. V. Korkach, та інші
Опубліковано: (2021) -
Formation of demand for restaurant services among students
за авторством: T. S. Kuklina, та інші
Опубліковано: (2015)