Increase of Product Competitiveness: Problems of Definition of Effectiveness
Збережено в:
| Дата: | 2013 |
|---|---|
| Автор: | V. A. Litvinova |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2013
|
| Назва видання: | Business Inform |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000323457 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Product Quality as a Definitive Factor of Enterprise Competitiveness
за авторством: V. V. Kuzoma, та інші
Опубліковано: (2020) -
Mechanism of explanation of effective ways and forming of the optimal program of production competitiveness improvement
за авторством: Ju. Egupov, та інші
Опубліковано: (2012) -
Product quality as main factor of increasing of competitiveness food products
за авторством: N. M. Vyshnevska
Опубліковано: (2009) -
Taxonomic analysis as a method of estimating the competitiveness of product
за авторством: V. O. Litvinova
Опубліковано: (2012) -
Brending as a component of politics increasing of production competitiveness
за авторством: N. M. Vyshnevska
Опубліковано: (2010)