Tendencies and Prospects of Capitalisation of Enterprises of the Food Industry of Ukraine
Збережено в:
| Дата: | 2013 |
|---|---|
| Автори: | T. A. Hovorushko, K. V. Bahatska |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2013
|
| Назва видання: | Business Inform |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000324145 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Organisation and Fund Aspects of Analysis of Processes of Capitalisation of Industrial Enterprises of 5kraine
за авторством: Ya. Lototskyi
Опубліковано: (2013) -
Capitalisation of financial resources of rural communities: selection of strategy
за авторством: S. V. Kyryziuk
Опубліковано: (2012) -
The Main Tendencies and Problems of Development of the Enterprises of the Food-Processing Industry of Zhytomyr Region in New Economic Conditions
за авторством: H. M. Tarasiuk
Опубліковано: (2008) -
Trends, achievements and prospects of biotechnology in the food industry
за авторством: L. V. Bal-Prylypko, та інші
Опубліковано: (2016) -
Financial Condition of Small Enterprises in Ukraine: Problems, Tendencies, Prospects
за авторством: I. F. Yasinovska, та інші
Опубліковано: (2022)