Methodical Approach to Assessment of the Structure of Demand on the Products of the Restaurant Industry Enterprises
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автори: | M. V. Chorna, Ye. Chatchenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000324152 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Concept of Assessment of Demand on the Products of the Catering Industry Companies
за авторством: M. V. Chorna, та інші
Опубліковано: (2013) -
Methods for Assessing the Competitiveness of Enterprises in the Restaurant Industry
за авторством: I. O. Panova, та інші
Опубліковано: (2023) -
Types and the Specificity of the Methods of Structuring of the Demand for Products of the Industrial Enterprises
за авторством: N. I. Melnyk
Опубліковано: (2013) -
Formation of demand for restaurant services among students
за авторством: T. S. Kuklina, та інші
Опубліковано: (2015) -
Methodical Approach to Assessing the Demand for Higher Education in Ukraine
за авторством: O. R. Kryvytska, та інші
Опубліковано: (2021)