Systemacy of Managing Small Public Catering Enterprises
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автор: | F. Daniali |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000324964 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Accounting and Cost Analysis in the Product Management System for Catering Enterprises
за авторством: L. V. Semeniuk
Опубліковано: (2015) -
Systemacy against the background of uncertainty in the ways regulating state and regional economic processes
за авторством: S. B. Kholod, та інші
Опубліковано: (2015) -
The Hierarchical System of Strategies for Innovative Management of the Development of Hotels and Catering Enterprises on an Active Adaptive Basis
за авторством: V. V. Prokhorova, та інші
Опубліковано: (2018) -
Analysis of State and Evaluation of Trends as to Indicators of Development of Enterprises of Catering Industry
за авторством: O. V. Chumak, та інші
Опубліковано: (2014) -
Classification of Catering Services for Organisation of Their Accounting
за авторством: O. O. Nesterenko, та інші
Опубліковано: (2014)