The efficiency of biological preparations at cultivation of sweet sorghum in Polissya region
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автор: | N. I. Horbachenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Agricultural microbiology |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000346730 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Sweet sorghum as energy crop for bioethanol production in Ukraine
за авторством: A. I. Vlodko, та інші
Опубліковано: (2012) -
Biochemical composition of plant raw material of sweet sorghum (Sorghum saccharatum (L.) Moench) genotypes
за авторством: D. B. Rakhmetov, та інші
Опубліковано: (2018) -
Studying options of using sweet sorghum as raw material for bioethanol production
за авторством: A. I. Volodko, та інші
Опубліковано: (2013) -
Efficiency of biological preparations and microelements in technology of spring wheat cultivation
за авторством: V. P. Derevianskyi, та інші
Опубліковано: (2013) -
Efficiency of nanocomposite complex of bacterial preparation Azohran in millet cultivation technology
за авторством: O. H. Liubchych, та інші
Опубліковано: (2020)