The effect of consumption of water with modified isotope content on the parameters of free radical oxidation in vivo
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автори: | A. A. Basov, M. G. Baryshev, S. S. Dzhimak, I. M. Bykov, R. I. Sepiashvili, I. I. Pavljuchenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Fiziolohichnyi zhurnal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000381819 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Free radicals, reactive oxygen species, oxidative stresses and their classifications
за авторством: V. I. Lushchak
Опубліковано: (2015) -
Determination of isotopic ratio of сalcium by gamma activation analysis and free radical oxidation of lipids in normal and cancerous tissues of thyroid gland
за авторством: Dikiy, N.P., та інші
Опубліковано: (2000) -
Effect of extreme cryoexposures on free-radical oxidation of blood serum lipids
за авторством: V. L. Kotsar, та інші
Опубліковано: (2005) -
The use of molybdenum oxide nanoparticles for production of free isotope Mo-99
за авторством: Dikiy, N.P., та інші
Опубліковано: (2015) -
Rhythmic effect of low temperatures on peculiarities of free radical oxidation of tissues of brain structures
за авторством: V. L. Kotsar, та інші
Опубліковано: (2008)