Comparative analysis of indirect methods of HPLC-quantitation of amino acids and general methodical trends and prospects of amino acid analysis
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автори: | S. D. Melnychuk, D. V. Hrynchuk, V. I. Tsvilikhovskyi |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Zurnal Hromatograficnogo tovaristva |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000541622 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Amino acids application to create of nanostructures
за авторством: I. S. Chekman, та інші
Опубліковано: (2014) -
Apiproducts as Natural Source of Amino Acids-Detoxifiers
за авторством: V. F. Furduj, та інші
Опубліковано: (2012) -
The influence of acid protein precipitants on the specificity of the reaction of ninhydrin with amino acids
за авторством: V. A. Toptikov, та інші
Опубліковано: (2022) -
Nucleoside N-acylation with active derivatives of amino acids
за авторством: Yarmoluk, S.M., та інші
Опубліковано: (1996) -
Microwave-induced optical non-linearity of amino acid crystals
за авторством: Berezhinsky, L.I., та інші
Опубліковано: (2001)