Isolation and characterization of lactosefermenting yeasts Candida kefyr
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автори: | O. D. Yanieva, H. O. Voronina, V. S. Pidhorskyi |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Cytology and genetics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000548182 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Ізоляція та характеристика лактозоферментуючих дріжджів Candida kefyr
за авторством: Янєва, О.Д., та інші
Опубліковано: (2013) -
Characterization, Stability and Antimicrobial Activity of Biosurfactants Produced by Candida Yeasts Isolated from Flowering Plants
за авторством: O. D. Ianieva
Опубліковано: (2019) -
Isolation and characterization of cold sensitive pex6 mutant of the methylotrophic yeast Hansenula polymorpha
за авторством: Nazarko, V. Y., та інші
Опубліковано: (2002) -
Design of effective cryopreservation conditions for Candida yeast-like fungi
за авторством: I. P. Vysekantsev, та інші
Опубліковано: (2008) -
Effect of gene SFU1 on the riboflavin synthesis in flavinogenic yeast Candida famata
за авторством: Ya. O. Petrovska, та інші
Опубліковано: (2020)