Investigation of influence of oxyethylated glycerol with polymerization degree n=25 on conformational stability of human haemoglobin
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автори: | Ju. S. Govorova, A. V. Zinchenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556592 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Effect of oxyethylated glycerol with polymerization degree n = 5 on human hemoglobin thermostability
за авторством: A. V. Zinchenko, та інші
Опубліковано: (2013) -
Calorimetric Investigations of Aqueous Solutions of Glycerol Oxyethylated Derivatives with Polymerization Degrees of 5 and 25
за авторством: E. N. Zhivotova, та інші
Опубліковано: (2005) -
Transformation of Erythrocytes During Cryopreservation with Oxyethylated Glycerol Derivatives with n = 25 and n = 30 Polymerization Degree
за авторством: Ju. S. Pakhomova, та інші
Опубліковано: (2016) -
Low-temperature phase transitions, glass transition and intermolecular interactions in aqueous solutions of oxyethylated glycerol with polymerization degree of n=25
за авторством: E. N. Zhivotova
Опубліковано: (2007) -
Cryoprotective effect of oxyethylated glycerol with n=30 polymerisation degree under human erythrocyte freezing
за авторством: Yu. S. Yesipova, та інші
Опубліковано: (2008)