Marketing Pretesting of the Introduction to the Market of an Innovative Anti-Anemic Food Product
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | O. M. Priadko, Yu. Tarasov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001306947 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Marketing Testing of Market Launch of the New Food Products (Muffins)
за авторством: O. M. Priadko, та інші
Опубліковано: (2020) -
New Whipped Dessert Products: A Marketing View of the Consumer Aspect
за авторством: O. M. Priadko, та інші
Опубліковано: (2022) -
Strategic determinants for introduction of innovation to the market
за авторством: L. A. Petrenko
Опубліковано: (2019) -
Marketing Aspects of Market Promotion of Innovative Products
за авторством: O. P. Tretiak
Опубліковано: (2015) -
Market of the innovative products
за авторством: S. V. Krupina, та інші
Опубліковано: (2020)