Physiological-biochemical and genetic features of barley as a product for functional nutrition
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | V. B. Katrii, O. I. Rybalka, B. V. Morhun |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Plant Physiology and Genetics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001311786 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Barley locus sex6 mutation that substantionally improves nutritional grain values
за авторством: O. I. Rybalka, та інші
Опубліковано: (2020) -
Colored grain of wheat and barley — a new breeding strategy of crops with grain of high nutritional value
за авторством: O. I. Rybalka, та інші
Опубліковано: (2020) -
Physiology-genetical regulation of initial development rate in barley of autumn sowing
за авторством: A. F. Stelmakh, та інші
Опубліковано: (2017) -
Physiological-and-biochemical and genetic preconditions of plants introduction
за авторством: P. E. Bulakh
Опубліковано: (2000) -
Seed viability factors of hulless barley
за авторством: O. I. Rybalka, та інші
Опубліковано: (2014)