Analysis of the international market of hotel services: problems
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | N. A. Dobrianska, H. O. Sarkisian, O. V. Nikoliuk, K. V. Yelanska |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001313769 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Analysis of the international market of enotourism services
за авторством: N. A. Dobrianska, та інші
Опубліковано: (2022) -
Problems and ways of improving the quality of hotel services in the Odessa region
за авторством: O. V. Rudynska, та інші
Опубліковано: (2011) -
Analysis of Current Status in Service Level in Hotel Business in Azerbaijan
за авторством: Musayeva, N., та інші
Опубліковано: (2022) -
Analysis of Current Status in Service Level in Hotel Business in Azerbaijan
за авторством: N. Musayeva, та інші
Опубліковано: (2022) -
The principles of the territorial organization of hotel services
за авторством: S. V. Sydoruk
Опубліковано: (2011)