Technological innovations in the restaurant business for provision the competitiveness of restaurants
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | H. V. Korkach, O. M. Kotuzaky, T. I. Nikitchina, H. S. Shunko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001313770 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Modern Management Technologies in the Hotel and Restaurant Business: Practices and Innovations
за авторством: K. M. Kashchuk, та інші
Опубліковано: (2023) -
Forming the strategy to increase the competitiveness of the restaurant business enterprises
за авторством: V. M. Yakubiv, та інші
Опубліковано: (2020) -
The Features of the Use of Innovative Technologies under Modern Conditions in the Hotel and Restaurant Business
за авторством: Yu. V. Kovtunenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Use of smm-technologies in the field of hotel and restaurant business
за авторством: O. Banit
Опубліковано: (2022) -
Strategy for Development of Hotel and Restaurant Business
за авторством: I. A. Senenko
Опубліковано: (2015)