Relationship Method of Extraction and Inhibition Efficiency Volatiles Compounds Extract of Cake Rapeseeds
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автори: | E. E. Chigirinets, V. I. Vorobeva, G. O. Tatarchenko, Ju. Lipatov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Energy Technologies and Resource Saving |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000727433 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Mechanism of the protective film formation on steel by volatile compounds of extract cake oil rapeseed
за авторством: V. I. Vorobiova, та інші
Опубліковано: (2014) -
Anticorrosive properties of extract of oil cake rapeseeds as volatile corrosion inhibitors for mild steel
за авторством: O. E. Chyhyrynets, та інші
Опубліковано: (2013) -
Analysis of volatiles compounds of rapeseeds by gas chromatography–mass spectrometry
за авторством: E. E. Chigirinets, та інші
Опубліковано: (2013) -
Investigation of the mechanism of the effect of izopropanol extract rapeseed oil cake on the processes of atmospheric corrosion of copper
за авторством: O. E. Chyhyrynets, та інші
Опубліковано: (2015) -
Investigation on Inhibition Mechanism of Volatile Corrosion Inhibitor of Carbon Steel
за авторством: V. I. Vorobeva, та інші
Опубліковано: (2013)