Conceptual approaches to food market of Ukraine in present circumstances
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автори: | T. M. Odintsova, Yu. Tryvailo, I. V. Chaus |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Socio-economic problems of the modern period of Ukraine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000800586 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Price circumstances of the agro-food complex development
за авторством: B. Y. Paskhaver
Опубліковано: (2019) -
The Marketing Approaches to the Formation of the Agro-Food Market
за авторством: H. O. Pchelianska
Опубліковано: (2019) -
Conceptual Approach to Managing the Marketing Competence of Enterprises
за авторством: I. M. Rvachova
Опубліковано: (2013) -
Conceptual Approaches to Determining the Market Value of Region
за авторством: I. V. Oleksandrenko
Опубліковано: (2016) -
Development marketing food-stuffs to evolutions of marketing the food-stuffs in Ukraine
за авторством: O. B. Zviahintseva
Опубліковано: (2010)