Omega-3 polyunsaturated fatty ACIDS modulate the functional status of prooxidant-antioxidant system and prevent heart mitochondrial swelling in experimental diabetes
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автори: | A. M. Shysh, A. S. Zhukovska, O. O. Moibenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2012
|
Назва видання: | Mtdical hydrology and rehabilitation |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000036956 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The influence of dietary omega-3 polyunsaturated fatty acids on functional parameters of myocardial mitochondria during isopreterenol-induced heart injury
за авторством: O. S. Panasiuk, та інші
Опубліковано: (2014) -
Correction of cardiodynamics in experimental diabetes by щ-3 polyunsaturated fatty acids
за авторством: A. S. Zhukovska, та інші
Опубліковано: (2013) -
The influence of omega-3 polyunsaturated fatty acids on the expression of enzymes of the pro-oxidant and antioxidant systems in the rat liver
за авторством: O. V. Maksymchuk
Опубліковано: (2014) -
Effectiveness of use of ω-3 polyunsaturated fatty acids at physicol loads
за авторством: L. M. Hunina, та інші
Опубліковано: (2013) -
Activation of glybenclamide-sensitive mitochondrial swelling under induction of cyclosporin of A-sensitive mitochondrial pore
за авторством: O. B. Vadzyuk, та інші
Опубліковано: (2014)