Microbial α-L-rhamnosidases: producers, properties and practical use
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автори: | O. V. Hudzenko, L. D. Varbanets |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2012
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000057735 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Microbial α-L-rhamnosidases: classification, distribution, properties and practical application
за авторством: N. V. Borzova, та інші
Опубліковано: (2023) -
Penicillium sp. — producer of extracellular α-L-rhamnosidase
за авторством: O. V. Hudzenko, та інші
Опубліковано: (2014) -
Optimization of cultivation conditions of Penicillium tardum – the α-l- rhamnosidase producer
за авторством: O. V. Hudzenko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Purification and physico-chemical properties of Penicillium tardum α-l- rhamnosidase
за авторством: O. V. Hudzenko, та інші
Опубліковано: (2016) -
Marine Actinobacteria – Producers of Enzymes with α-L-Rhamnosidase
за авторством: L. D. Varbanets, та інші
Опубліковано: (2020)