Modern aspects of technology of immobilized probiotics
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автор: | S. O. Starovoitova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2012
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000058937 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Modern Aspects of Probiotic Microorganisms' Microencapsulation
за авторством: S. O. Starovoitova, та інші
Опубліковано: (2022) -
Biological Properties of Cryopreserved Probiotics Immobilized on Enterosorbents
за авторством: I. P. Vysekantsev, та інші
Опубліковано: (2012) -
Enzymatic properties of probiotics immobilized on enterosorbents after low-temperature storage
за авторством: O. M. Babinets
Опубліковано: (2013) -
Survival of Immobilized Probiotics After Freeze-Thawing in Modified Gels of Sodium Alginate
за авторством: I. A. Burjak, та інші
Опубліковано: (2017) -
Viability of Cryopreserved Probiotic Strains of Microorganisms Immobilized in Alginate Gel Supplemented with Disaccharides
за авторством: I. V. Petrov, та інші
Опубліковано: (2019)