Analysis of the international market of enotourism services
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автори: | N. A. Dobrianska, H. O. Sarkisian, I. V. Krupitsa, K. M. Byrka |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001316141 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Analysis of the international market of hotel services: problems
за авторством: N. A. Dobrianska, та інші
Опубліковано: (2021) -
Implementation of additional services at tourist and entertainment complexes according to international hospitality standards
за авторством: H. Sarkisian, та інші
Опубліковано: (2022) -
The Theoretical Bases of the Development of the Tourist Services Market in the System of the International Market of Services
за авторством: O. O. Skarha, та інші
Опубліковано: (2021) -
International Ratings as the Main Characteristics of the International Educational Services Market
за авторством: I. A. Bulkina
Опубліковано: (2020) -
International Marketing of Economic Educational Services in Ukraine and Poland
за авторством: R. Pukala, та інші
Опубліковано: (2018)