Strategical development of food enterprises of Kyiv region in conditions of external environment's uncertainty
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автор: | K. Boichenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2012
|
Назва видання: | Ekonomist |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000386641 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Analysis of Approaches and Methods of Decision-Making on Innovative Development of Food Enterprises under Conditions of Uncertainty
за авторством: K. H. Vasylchenko
Опубліковано: (2015) -
The Strategic Analysis of the External and Internal Environment of Bakery Enterprises
за авторством: V. V. Lishchynska
Опубліковано: (2018) -
The Innovative Approach to Estimation of the Strategic Adaptation of Company in Conditions of Uncertainty of Volatile Economic Environment
за авторством: K. S. Dumanska
Опубліковано: (2019) -
Development of the food enterprises in strategic measurement
за авторством: I. M. Aheieva
Опубліковано: (2015) -
Priorities of food industry enterprises strategic development
за авторством: O. Tur
Опубліковано: (2016)