Effect of carbon dioxide on the viability of Bacillus and Diplococcus bacteria types
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автори: | I. Z. Koval, V. N. Kislenko, V. L. Starchevskij, L. I. Shevchuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2012
|
Назва видання: | Journal of water chemistry and technology |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000389050 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Влияние углекислого газа на жизнеспособность бактерий рода Bacillus и Diplococcus
за авторством: Коваль, И.З., та інші
Опубліковано: (2012) -
Effect of medium culturing on bifidus bacteria viability after cryopreservation
за авторством: A. V. Sidorenko, та інші
Опубліковано: (2008) -
The effect of storage methods on viability and symbiotic properties of soybean nodule bacteria
за авторством: T. M. Kovalevska, та інші
Опубліковано: (2014) -
Viability of cryopreserved bifidus bacteria in dependence on suspension media
за авторством: A. V. Sidorenko, та інші
Опубліковано: (2008) -
Influence of Cryopreservation on the Viability and Biological Properties of Lactic Acid Bacteria
за авторством: N. K. Kovalenko, та інші
Опубліковано: (2017)