HACCP as a component of management the quality of agrarian enterprises' production
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автор: | H. Kuleshova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2012
|
Назва видання: | Ekonomist |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000420980 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Prospects for the implementation of the HACCP system in the production of food products
за авторством: L. D. Vodianka, та інші
Опубліковано: (2013) -
Food safety management system's (HACCP) certification in Ukraine: problems and ways to solve them
за авторством: V. Novikov, та інші
Опубліковано: (2014) -
In Some Components of Enterprise Management Quality Improvement
за авторством: I. P. Denysenko
Опубліковано: (2014) -
Strategic management's features of the agrarian enterprises' development
за авторством: N. Sirenko, та інші
Опубліковано: (2012) -
Theoretical-Methodological Foundations of the Management of Restructuring the Enterprises for Agrarian Production Processing
за авторством: Yu. Hryshova, та інші
Опубліковано: (2015)