Qualitative, safe and innovative food: standardization, manufacturing and realization problems
Збережено в:
| Дата: | 2012 |
|---|---|
| Автор: | D. Krisanov |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2012
|
| Назва видання: | Ekonomist |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000421003 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Polymorphism of wheat genes that determine qualitative properties in food products
за авторством: A. I. Stepanenko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Realization of cereals varieties potential as a way of solving the food problem
за авторством: S. P. Vasylkivskyi, та інші
Опубліковано: (2017) -
Structure and potential of development of manufactured food market in the region
за авторством: D. V. Teslia
Опубліковано: (2016) -
Problems of Investment and Innovation Development of the Food Industry
за авторством: I. V. Levytska
Опубліковано: (2012) -
The Problems of Realizing the Innovative Potential of Science and Mechanisms for their Solution
за авторством: Z. B. Ianchenko
Опубліковано: (2017)