Biological activity of complex preparations of microbial origin
Збережено в:
| Дата: | 2012 |
|---|---|
| Автори: | T. O. Bova, L. M. Reshotko |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2012
|
| Назва видання: | Agricultural microbiology |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000443495 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Antimicrobial activity of surfactants of microbial origin
за авторством: T. P. Pirog, та інші
Опубліковано: (2019) -
Complex microbial preparations. The application in agricultural practice
за авторством: S. S. Murodova, та інші
Опубліковано: (2014) -
The influence of modern seed protectants of agricultural crops on viability and functional activity of biological agents of microbial preparations
за авторством: L. M. Tokmakova, та інші
Опубліковано: (2013) -
Microbial Glycopolymers: Structure, Functional and Biological Activity
за авторством: L. D. Varbanets
Опубліковано: (2017) -
Influence of biological inductors on the synthesis and biological activity of microbial metabolites
за авторством: T. P. Pirog, та інші
Опубліковано: (2023)