Perspectives of Using Cryopreservation for Pear (Pyrus L.) Shoots Preserved in Liquid Nitrogen Vapours
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автори: | V. G. Verzhuk, A. S. Zhestkov, V. M. Kotov, Ju. V. Zheltikov, D. S. Dorokhov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2012
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556445 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Peculiarities of using the low temperature tank for long-term storage of biological material in liquid nitrogen vapours
за авторством: V. V. Chizhevskij, та інші
Опубліковано: (2007) -
Viability of pollen of fruit crops after low temperature storage and cryopreservation
за авторством: V. K. Verzhuk, та інші
Опубліковано: (2005) -
Reduction of Nitrogen Oxides Effluents within an Open Flame by Input the Water Vapour into Combustion Air Flow
за авторством: B. S. Soroka, та інші
Опубліковано: (2018) -
The chemical composition of the fruit of Pyrus L. genus representatives
за авторством: Kucher, Nataliya, та інші
Опубліковано: (2019) -
Towards the problem of pear-tree resistance to San Jose scale
за авторством: Yu. P. Yanovskyi
Опубліковано: (1999)