Apiproducts as Natural Source of Amino Acids-Detoxifiers
Збережено в:
| Дата: | 2012 |
|---|---|
| Автори: | V. F. Furduj, S. N. Garaeva, A. I. Mantoptin, G. V. Redkozubova, G. V. Postolati, I. G. Mereutse |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2012
|
| Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556527 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Amino acids application to create of nanostructures
за авторством: I. S. Chekman, та інші
Опубліковано: (2014) -
The influence of acid protein precipitants on the specificity of the reaction of ninhydrin with amino acids
за авторством: V. A. Toptikov, та інші
Опубліковано: (2022) -
Comparative analysis of indirect methods of HPLC-quantitation of amino acids and general methodical trends and prospects of amino acid analysis
за авторством: S. D. Melnychuk, та інші
Опубліковано: (2013) -
Features of electrochemical processes of thiolcontaning amino acids on the gold cathode
за авторством: I. E. Mironjuk, та інші
Опубліковано: (2015) -
Electron-impact ionization of tyrosine and threonine amino acid molecules
за авторством: V. S. Vukstich, та інші
Опубліковано: (2022)