The Influence of Technological Baking Process Parameters on Quality of Carbon and Graphite Blanks
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автор: | I. V. Pulinets |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2012
|
Назва видання: | Energy Technologies and Resource Saving |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000727694 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Formability of Tailor-Welded Blanks from Dual-Phase and Bake-Hardened Steels with a Planar Anisotropy Influence
за авторством: Schrek, A., та інші
Опубліковано: (2017) -
Creation of hexaploid triticale different types varieties with high baking quality
за авторством: H. V. Shchypak, та інші
Опубліковано: (2018) -
Leaves nitrogen content and productivity of winter wheat lines unique in baking quality
за авторством: O. I. Tarasiuk, та інші
Опубліковано: (2015) -
Analysis of Graphitization Process in Iron—Carbon Alloys on the Basis of Thermodynamics of Irreversible Processes
за авторством: S. V. Bobyr
Опубліковано: (2013) -
Deep-Drawing Process Simulation for Tailor-Welded Blanks with an Elastic Blankholder
за авторством: Brusilová, A., та інші
Опубліковано: (2017)