Upgrading the notion of "sustainable foods" in the European Union: concept and challenges
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автор: | O. L. Popova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Economy and forecasting |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001341872 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Relation between the "Financial Supervision" Notion and "Financial Regulation" and "Financial Control" Notions
за авторством: V. M. Kremen
Опубліковано: (2014) -
Developing the Approaches to Interpretation of the Concept of "Food Security"
за авторством: I. H. Pavlovska
Опубліковано: (2022) -
On Establishing of the Concept of "Smart" Sustainable City
за авторством: O. S. Korepanov
Опубліковано: (2018) -
Notion "Word" in Alexander Potebnia's Literary Conception and its Further Transformation
за авторством: Yu. Tsar
Опубліковано: (2014) -
Condition and results of trading of the agri-food products between Ukraine and the European union
за авторством: P. O. Antoniuk, та інші
Опубліковано: (2019)