Water and fuel microemulsions stabilized with oxyethylated amineamides of rapeseed oil acids
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автори: | H. S. Pop, V. I. Bilenka, Yu. Bodachivska |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2012
|
Назва видання: | Catalysis and Petrochemistry |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000843213 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Emulsions and microemulsions stabilized by oleochemical surfactants
за авторством: H. S. Pop, та інші
Опубліковано: (2012) -
Synthesis and properties of higher fatty acids alkanolamides of high-erucic rapeseed oil
за авторством: H. S. Pop, та інші
Опубліковано: (2016) -
Influence of free fatty acids and water on alkaline transesterification of rapeseed oil by n-butanol
за авторством: S. O. Zubenko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Transesterification of rapeseed oil with ethanol over the solid acids and bases
за авторством: V. V. Brej, та інші
Опубліковано: (2012) -
Modern Concept of Carbonatation Process Progress in Microemulsions
за авторством: H. S. Pop
Опубліковано: (2012)