Approaches to assessing Price Risk in the food industry
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автори: | I. A. Pliushchyk, R. P. Ohorodnyk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2012
|
Назва видання: | Economic innovations |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001184645 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Risk Assessment Methods of Transfer Pricing
за авторством: M. I. Muzychuk
Опубліковано: (2023) -
Considering economic risk scenarios of food industry
за авторством: S. V. Nozhenko
Опубліковано: (2015) -
Comparison of methodological approaches to assessing organizational culture and its prospects in the food industry
за авторством: O. V. Kharchyshyna
Опубліковано: (2011) -
Assessing the Investment Attractiveness of Food Industry Enterprises
за авторством: L. I. Bezhinova, та інші
Опубліковано: (2021) -
Price circumstances of the agro-food complex development
за авторством: B. Y. Paskhaver
Опубліковано: (2019)