Use of chemical modification methods for stabilization of fungal glycosidases
Збережено в:
| Дата: | 2011 |
|---|---|
| Автори: | N. V. Borzova, L. D. Varbanets |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2011
|
| Назва видання: | Biotechnologia Acta |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000061314 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Glycosidase and Proteolytic Activity of Micromycetes Isolated from the Chernobyl Exclusion Zone
за авторством: N. V. Borzova, та інші
Опубліковано: (2020) -
Plasma-chemical method of grain fungal contamination control
за авторством: Taran, G.V., та інші
Опубліковано: (2020) -
Fungal amylolitic enzymes and their effect upon insoluble substrates
за авторством: N. V. Borzova, та інші
Опубліковано: (2010) -
Glycosidase Activity of Bacteria the Genus Bacillus, Isolated from the Black Sea
за авторством: E. V. Gudzenko, та інші
Опубліковано: (2019) -
Comparative characteristics of the physico-chemical stability of basalt scales of various modifications in physiological solutions
за авторством: N. V. Boshytska, та інші
Опубліковано: (2015)