Soybean lectin effect on metabolism and symbiotic properties of Bradyrhizobium japonicum strains
Збережено в:
Дата: | 2011 |
---|---|
Автори: | D. M. Sytnikov, E. D. Krugova, N. M. Mandrovskaja |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2011
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000061315 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Symbiotic Relationship between Bradyrhizobium japonicum Strains of Different Genetic Groups and Soybean Plants
за авторством: D. V. Krutylo
Опубліковано: (2017) -
Soybean and cowpea symbiotic systems formation with Bradyrhizobium japonicum strains of different genetic groups
за авторством: D. V. Krutylo, та інші
Опубліковано: (2018) -
Activity of redox enzymes in symbiotic systems of soybean - Bradyrhizobium japonicum under the action of exogenous lectin and different water supply
за авторством: Ya. Kots, та інші
Опубліковано: (2016) -
Formation and functioning of the symbiotic systems soybean—Bradyrhizobium japonicum under drought
за авторством: V. M. Melnyk, та інші
Опубліковано: (2015) -
Symbiotic Potential of Bradyrhizobium Japonicum Strains with Different Growth Rates
за авторством: D. V. Krutylo, та інші
Опубліковано: (2016)