Influence of enzymatic medium components on tryptophan biosynthesis
Збережено в:
Дата: | 2011 |
---|---|
Автори: | S. M. Shulga, A. F. Tkachenko, E. A. Tigunova, N. E. Bejko, A. I. Khomenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2011
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000063622 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Mutant strain of Bacillus subtilis IFBG MC-1 with increased tryptophan synthesis
за авторством: A. F. Tkachenko, та інші
Опубліковано: (2013) -
Biosynthesis of lipids by Rhodotorula gracilis yeasts
за авторством: S. M. Shulha, та інші
Опубліковано: (2010) -
Protective properties of the nickel (II) complex with tryptophan
за авторством: E. N. Shamilov, та інші
Опубліковано: (2021) -
Induction of Auxins Synthesis by Rhodococcus erythropolis IMV Ac-5017 with the Addition of Tryptophan to the Cultivation Medium
за авторством: T. P. Pirog, та інші
Опубліковано: (2020) -
Complexation of calix(4)arene hydroxymethyl-phosphonic acid with tryptophan and N-acetyl-tryptophan amide
за авторством: O. I. Kalchenko, та інші
Опубліковано: (2014)