Lyophilization effect on Pichia anomala yeasts viability
Збережено в:
Дата: | 2011 |
---|---|
Автори: | S. M. Shulha, O. O. Tihunova, A. F. Tkachenko, Ye. Beiko, A. I. Khomenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2011
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000063639 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Using of lowland peat substrate for cultivation of Pichia anomala IMB Y-5067 and Rhodotorula gracilis IMB Y-5075 yeast strains
за авторством: T. S. Kalandyrets, та інші
Опубліковано: (2018) -
Lyophilization effect on productivity of butanol-producing strains
за авторством: O. O. Tigunova, та інші
Опубліковано: (2016) -
Biosynthesis of lipids by Rhodotorula gracilis yeasts
за авторством: S. M. Shulha, та інші
Опубліковано: (2010) -
The mechanisms of fructose 1,6 bisphosphatase degradation in methylotrophic yeasts Pichia pastoris
за авторством: O. V. Dmytruk, та інші
Опубліковано: (2018) -
Liquid electrolytic and lyophilic nanodispersed systems
за авторством: N. O. Mchedlov-Petrosjan
Опубліковано: (2013)