Microbiological characteristics of plant extracts for ice cream production
Збережено в:
| Дата: | 2011 |
|---|---|
| Автори: | Ye. Polishchuk, O. V. Hulak, A. V. Zhurskyi, M. M. Antoniuk |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2011
|
| Назва видання: | Biotechnologia Acta |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000063641 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The study of bacterial contamination of milk mixes, milk and fruit and berry ice cream
за авторством: Ye. Polishchuk, та інші
Опубліковано: (2013) -
The Ukrainian market of ice cream tendencies and development problems
за авторством: A. N. Ogor
Опубліковано: (2011) -
Development of Mathematical Apparatus of the Expert System for Modelling Ice Cream Recipes with Specified Quality Parameters
за авторством: N. M. Breus, та інші
Опубліковано: (2019) -
Microbiological characteristics of sewage sludge of municipal wastewater treatment plants and assessment of their environmental fitness for use in farming
за авторством: Ye. Dyshliuk
Опубліковано: (2016) -
Production on the ice patterns shell molds with hydrates
за авторством: V. S. Doroshenko
Опубліковано: (2011)