The improvement of organization the material and technical base of the agro-tourist farms as a factor of betterment hospitality
Збережено в:
| Дата: | 2011 |
|---|---|
| Автори: | H. V. Cherevko, A. O. Ivanov |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2011
|
| Назва видання: | Economy, Management, Innovation. Series : Economic Sciences |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000290280 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Influence of activity of farms upon development of agro-social systems
за авторством: O. V. Olshanska
Опубліковано: (2013) -
Material and technical support of agro-food complex in context of modernization of industry
за авторством: V. I. Perebyinis, та інші
Опубліковано: (2019) -
Implementation of additional services at tourist and entertainment complexes according to international hospitality standards
за авторством: H. Sarkisian, та інші
Опубліковано: (2022) -
The Peculiarities of Organization of Accounting in Agro-Holdings
за авторством: O. O. Liubar, та інші
Опубліковано: (2018) -
Organization of functioning and development of the farms
за авторством: O. V. Klochkovskyi, та інші
Опубліковано: (2011)