The improvement of organization the material and technical base of the agro-tourist farms as a factor of betterment hospitality
Збережено в:
Дата: | 2011 |
---|---|
Автори: | H. V. Cherevko, A. O. Ivanov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2011
|
Назва видання: | Economy, Management, Innovation. Series : Economic Sciences |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000290280 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Influence of activity of farms upon development of agro-social systems
за авторством: O. V. Olshanska
Опубліковано: (2013) -
Implementation of additional services at tourist and entertainment complexes according to international hospitality standards
за авторством: H. Sarkisian, та інші
Опубліковано: (2022) -
Material and technical support of agro-food complex in context of modernization of industry
за авторством: V. I. Perebyinis, та інші
Опубліковано: (2019) -
Service improvement in hospitality industry enterprises by designing tasting rooms
за авторством: H. M. Riashko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Staff Management as an Effective Instrument for Improving the Hospitality Industry
за авторством: R. I. Lopatiuk
Опубліковано: (2021)