Survival of grape meristems during low-temperature preservation
Збережено в:
Дата: | 2011 |
---|---|
Автор: | Ju. S. Lysak |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2011
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556388 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Change in fluorescence intensity of grape meristem cells under effect of some cryoprotective agents
за авторством: T. F. Stribul, та інші
Опубліковано: (2010) -
Integrity of grape and potato meristems using rapid freezing regimens
за авторством: N. A. Shevchenko
Опубліковано: (2004) -
Effect of multiatom alcohols, amides and DMSO on grape and potato meristems integrity
за авторством: N. A. Shevchenko, та інші
Опубліковано: (2004) -
Survival of Sweet Potato Meristems under Different Cryopreservation Regimens
за авторством: N. O. Shevchenko, та інші
Опубліковано: (2018) -
Cryoprotectant influence on fluorescence of potato meristems
за авторством: Ju. S. Lysak, та інші
Опубліковано: (2011)