Integrity of microorganisms' cells after immobilization in different gels with following freezing down to –70°C
Збережено в:
Дата: | 2011 |
---|---|
Автори: | T. V. Dorofeeva, O. V. Pishko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2011
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556390 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Survival of Immobilized Probiotics After Freeze-Thawing in Modified Gels of Sodium Alginate
за авторством: I. A. Burjak, та інші
Опубліковано: (2017) -
Viability of Cryopreserved Probiotic Strains of Microorganisms Immobilized in Alginate Gel Supplemented with Disaccharides
за авторством: I. V. Petrov, та інші
Опубліковано: (2019) -
Mucoadhesive gel with immobilized lysozyme: preparation and properties
за авторством: S. S. Dekina, та інші
Опубліковано: (2015) -
Efficiency of applying linear and exponential programs for leukocyte freezing down to –80°C
за авторством: A. N. Khudjakov, та інші
Опубліковано: (2008) -
Integrity of canine bone marow cells after cryoprotectant exposure and freezing in liquid Nitrogen
за авторством: L. A. Vodopjanova, та інші
Опубліковано: (2006)