The mechanism of assessment, restoration and increase of development rates of hotel business
Збережено в:
| Дата: | 2022 |
|---|---|
| Автор: | O. A. Zhyhulin |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2022
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001342110 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The mechanism of management of formation of inclusive model of business development in agro-food, hotel and restaurant spheres
за авторством: O. I. Kushnir, та інші
Опубліковано: (2022) -
Restoration of enterprise management methods: agri-food, hotel and restaurant sphere
за авторством: O. I. Kushnir, та інші
Опубліковано: (2022) -
Risk assessment in managing the development of hotel business
за авторством: L. D. Zavidna
Опубліковано: (2018) -
Risk assessment in managing the development of hotel business
за авторством: L. D. Zavidnaja
Опубліковано: (2018) -
Hotel greening as a direction of hotel and restaurant business development
за авторством: L. A. Titomyr, та інші
Опубліковано: (2021)