Biochemical content of actinidia fruits
Збережено в:
Дата: | 2011 |
---|---|
Автори: | N. V. Skrypchenko, K. V. Kalaida |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2011
|
Назва видання: | Plant introduction |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001036092 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Growth and development features of Actinidia varieties
за авторством: N. V. Skrypchenko
Опубліковано: (2000) -
Iintroduction of Actinidia in the Forest-Steppe of Ukraine. Report 1. Phenorhythm and peculiarities of season development of Actinidia
за авторством: N. V. Skrypchenko, та інші
Опубліковано: (2004) -
Introduction of Actinidia in the Forest-Steppe of Ukraine. Report 2. The peculiarities of seed and vegetative propagations of Actinidia
за авторством: N. V. Skrypchenko, та інші
Опубліковано: (2004) -
Sexual dimorphism of Actinidia Lindl. species
за авторством: N. V. Skrypchenko, та інші
Опубліковано: (2009) -
Peculiarities of biochemical composition of fruits of various fruit species introduced in a south-east of Ukraine. 2nd report: a sugar contents
за авторством: V. M. Mezhenskyi, та інші
Опубліковано: (2007)