The Ukrainian market of ice cream tendencies and development problems
Збережено в:
| Дата: | 2011 |
|---|---|
| Автор: | A. N. Ogor |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2011
|
| Назва видання: | Economic innovations |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001060164 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Microbiological characteristics of plant extracts for ice cream production
за авторством: Ye. Polishchuk, та інші
Опубліковано: (2011) -
Development of Mathematical Apparatus of the Expert System for Modelling Ice Cream Recipes with Specified Quality Parameters
за авторством: N. M. Breus, та інші
Опубліковано: (2019) -
The study of bacterial contamination of milk mixes, milk and fruit and berry ice cream
за авторством: Ye. Polishchuk, та інші
Опубліковано: (2013) -
Modern tendencies and problems of development of the rural labour market
за авторством: I. V. Khlivna
Опубліковано: (2013) -
Pharmacological study on the new combined cream with terbinafine for nonspecific vaginitis treatment
за авторством: K. V. Drohovoz, та інші
Опубліковано: (2013)