Method of the estimation of competitiveness of the enterprises for manufacture of juice
Збережено в:
| Дата: | 2011 |
|---|---|
| Автор: | I. I. Nadtochij |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2011
|
| Назва видання: | Economic innovations |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001193541 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Methodical approach to estimation of the economic activity enterprise in competitive environment
за авторством: T. V. Polozova
Опубліковано: (2019) -
The Methodical Foundations of Estimating the Strategic Competitive Positions in Developing the Marketing Potential of Enterprise
за авторством: T. O. Koval, та інші
Опубліковано: (2016) -
The Methodical Approach to Estimation of Regional Competitiveness
за авторством: Ye. V. Lazarieva, та інші
Опубліковано: (2011) -
Estimation of the state of competitiveness of tourist enterprises of Ukraine
за авторством: O. O. Kolesnyk
Опубліковано: (2009) -
Scientifica-Methodical Approach to Comparative Estimation the Competitive Potential of the Enterprise With Use the Multivariate Analysis
за авторством: O. S. Druhova
Опубліковано: (2012)