Use of distillers grains for cultivation of lactic and propionic acid bacteria
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автори: | V. V. Shutova, T. I. Ivinkina, I. V. Fadeeva, V. V. Revin |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2010
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000063575 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Ethanol Production by Co-Cultivation of Yeast and Lactic Acid Bacteria on Starch
за авторством: M. O. Fomina, та інші
Опубліковано: (2021) -
Probiotics Based on Lactic Acid Bacteria for Aquaculture
за авторством: O. M. Vasyliuk, та інші
Опубліковано: (2023) -
Probiotics Based on Lactic Acid Bacteria for Aquaculture
за авторством: Vasyliuk, O.M., та інші
Опубліковано: (2023) -
The search and properties of lactic acid bacteria perspective for biotechnology
за авторством: O. V. Naumenko
Опубліковано: (2014) -
Influence of prebiotics on the biological activity of lactic acid bacteria
за авторством: N. O. Kravchenko, та інші
Опубліковано: (2014)