Lettuce (Lactuca sativa L.) as an object of biotechnology and producer of recombinant proteins
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автор: | N. A. Matvieieva |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2010
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000064188 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Callusogenesis features of anthocyanin contrasting varieties of Lactuca sativa L
за авторством: Yu. V. Pryimak, та інші
Опубліковано: (2020) -
Особливості калусогенезу контрастних за вмістом антоціанів сортів Lactuca sativa L
за авторством: Приймак, Ю.В., та інші
Опубліковано: (2020) -
Агробактериальная трансформация салата (Lactuca sativa L.) конструкциями, несущими гены бактериальных антигенов из Mycobacterium tuberculosis
за авторством: Матвеева, Н.А., та інші
Опубліковано: (2009) -
Comparison of different systems for purification of recombinant proteins produced by transient expression in plants
за авторством: Lypova, N.M., та інші
Опубліковано: (2008) -
Accumulation of recombinant fusion protein – secretory analog of Ag85B and ESAT6 Mycobacterium tuberculosis proteins – in transgenic Lemna minor L. plants
за авторством: A. A. Peterson, та інші
Опубліковано: (2015)