Biofortification of food plants
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автори: | O. M. Burlaka, B. V. Sorochynskyi |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2010
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000064338 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Reduction of phytate content as a means of barley biofortification on grain mineral composition
за авторством: O. I. Rybalka, та інші
Опубліковано: (2019) -
Lpa-mutations and hull-less barley (Hordeum vulgare L.) biofortification in grain mineral phosphorus
за авторством: O. I. Rybalka, та інші
Опубліковано: (2022) -
Unintended effects of genetic modifications in plants and methods of their analysis
за авторством: B. V. Sorochynskyi, та інші
Опубліковано: (2011) -
Current methods for molecular analysis of genetically modified plants
за авторством: A. S. Sekan, та інші
Опубліковано: (2011) -
Contribution of genetics and plant breeding to the food security of Ukraine
за авторством: V. V. Morhun
Опубліковано: (2016)